Mosogató webáruház

Semplifix rendszer = csaptelep felszerelés 5 perc alatt

Az aqua_csaladcsaládba tartozó csaptelepek mind Semplifix rendszerrel vannak felszerelve.

Csaptelep Semplifix rendszerrel

Semplifix rendszer csaptelep gyors felszereléséhezA szabadalmazott Semplifix rendszer alkalmazható bármilyen mosdókagyló vagy mosogatótálca esetén és lehetővé teszi a csaptelep felszerelését kb. 5 perc alatt. Egyszerűbb karbantartást és tisztítást biztosít, melyet semmilyen más rögzítési rendszer nem nyújt jelenleg, ezért használata különösen előnyös szállodák esetében is. Az időszakos karbantartáshoz a csaptelep leszerelhető pár másodperc alatt egy csavar kilazításával.
Egyszerűvé válik konyhánk vagy fürdőszobánk stílusának megváltoztatása vízszerelő segítsége nélkül; az alaplapról levesszük a csapot egy imbuszkulcs segítségével, és máris felszerelhetjük az új csapot.

A lakás építési szakaszában a vizes rendszer nyomáspróbájához nem kell a csaptelepet felszerelni, elégséges az alaplap felszerelése egy próbadugóval lezárva, így megkímélhetjük a csapot a további munkafolyamatok során bekövetkező esetleges sérülésektől, elkerülhető, hogy az őrizetlen munkaterületről a csaptelepet ellopják. A csapot akár a költözés pillanatában is felszerelhetjük egy imbuszkulcs segítségével szakember közreműködése nélkül.Csaptelep felszerelése Semplifix rendszerrel 5 perc alatt

 

Szerelési instrukciók:

  1. Vezessük le a mosdókagyló vagy mosogatótálca csaplyukába a Semplifix alaplapba rögzített flexibilis csöveket.
  2. Rögzítsük az alaplapot a tartozékként mellékelt imbuszkulcs segítségével a kagylóhoz.
  3. Helyezzük a csaptelepet a Semplifix alaplapra, rögzítsük a csapot a mellékelt kis imbuszkulccsal és kössük rá a flexibilis csöveket a vízhálózatra.

semplifix_csapSemplifix rendszerrel készült konyhai csaptelepünk

További csaptelepek feltöltése folyamatban, érdeklődjön a 06-1/ 262-3833 telefonon vagy e-mailben itt

 

< vissza a nyitólapra

Legfrissebb cikkeink

Legnépszerűbb termékeink