Mosogató webáruház

 

Gránit mosogatótálcák anyagai

Granitek

A GRANITEK természetes gránit kőőrlemény és akril gyanta egyesítésével jön létre. Amagas gránittartalomnak köszönhetően kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: jó ellenállóképesség a magas hőmérsékleteknek, ütésnek és egyéb erős sokkhatásoknak.

A mosogató színét a gránitőrlemény szín szerinti gondos kiválasztása és ezek tónusainak kombinációja határozza meg.

A keramizálás a gránitrészecskék színezésére szolgáló különleges eljárás. A festékanyag nemcsak a felületet színezi meg, hanem a részecske belső részét is, egy magas hőmérsékletentörténő égetési eljárásnak köszönhetően.

Elleci keramizált részecske  Nem keramizált részecske.

A különleges eljárásnak köszönhetően a mosogatót nem fenyegeti a kifehéredés, vagy elszíneződés, külső megjelenésében pedig a természetes kőre hasonlít.

ANTIBAKTERIÁLIS VÉDELEM
A Granitek anyag antibakteriális védelemmel bír. Az anyag ezüst ionokkal van dúsítva, amelyek meggátolják a baktériumok lerakodását és szaporodását.

METALTEK

A METALTEK anyagú mosogatótálcák vonzzák a tekintetet és érintésre csábítanak. Magas esztétikai élményt nyújtanak, jól illeszkednek az acél konyhai gépekhez és kiegészítőkhöz, tulajdonságaikban és használati értékükben megegyeznek a Granitek anyagból készült mosogatótálcákkal.
Az anyag kémiai összetétele a természetes gránit őrlemény és az akril gyanta elegye és, mint minden a GPS nevű csúcstechnológiával gyártott mosogató, homogén anyageloszlással rendelkezik úgy a felületén, mint a belső részekben, ezért különösen ellenálló a karcolásokkal, ütésekkel, hősokk-kal és a foltokkal szemben.
A Metaltek mosogatók különlegessége, hogy fémszemcséket adnak az anyaghoz, amelyek fénylő hatást kölcsönöznek a mosogató felületének.
A cél tehát, hogy fémes hatású gránit mosogatót kapjunk, melyek 5 színben rendelhetők:

ANTIBAKTERIÁLIS VÉDELEM
A Metaltek anyag antibakteriális védelemmel bír. Az anyag ezüst ionokkal van dúsítva, amelyek meggátolják a baktériumok lerakodását és szaporodását.

VITROTEK 3G

VITROTEK 3G MICROSPHERIC:
100%-ban tiszta üveggolyókból

2003: Az ELLECI számára mindig fontos volt az új megoldások kutatása, a gondos kutató-fejlesztő munka fontos állomása volt az első Vitrotek alapanyag kidolgozása. Ez a különleges anyag tiszta üvegrészecskékből és gyantából épült fel. Köztudott, hogy az üveg olyan különleges tulajdonságokkal bír, melyek ideálissá teszik alkalmazását több területen,
különösen a konyhában. A Vitrotek anyag rendkívül higiénikus, teljesen antiallergén és antibakteriális, ellenálló, antisztatikus és jól tartja színét.

2003: Első generációs Vitrotek anyag

2005: Az ELLECI bemutatja a továbbfejlesztett Vitrotek anyagot, melynek felülete simább „selyem hatású”. Csökkentik az üvegrészecskék méretét a selymesebb hatás kedvéért, de a mosogatók felülete továbbra is érdes marad.

2005: Második generációs Vitrotek anyag

2011: Az ELLECI bemutatja az új Vitrotek 3G Microspheric anyagot, mely mikroszkopikus méretű üveggolyókból és speciális gyantából áll. A mosogató felülete teljesen sima.

2011: Harmadik generációs Vitrotek anyag

Legfrissebb cikkeink

Legnépszerűbb termékeink