Mosogató webáruház

 

SIREX mosogatótálca család

SIREX gránit mosogató család forradalmi újdonságokkalA SIREX egy forradalmian új, modern vonalvezetésű mosogatótálca család, melynek tagjai számos praktikus újdonságot foglalnak magukba, ezek közül az első kettőt az ELLECI saját szabadalma védi;

  1. S.I.R.- Helytakarékos szifon rendszer – világelsőként építettük be ezt a mosogatótálca alatti szekrény belső terének jobb kihasználását biztosító technikai újdonságot.
  2. Hőálló betét - Elsőként oldottuk meg a kompozit anyagú mosogatók örök problémáját, azaz, hogy nem állnak ellen a magas hőmérsékletnek.
    Az összes SIREX modell fel van szerelve a magas hőmérséklet ellen védő rozsdamentes acél lemezzel, ami elnyeli a hőt.
  3. A harmadik technikai újdonság a méretekben rejlik; a SIREX mosogatótálcák szélessége 51,5 cm, tehát másfél centivel szélesebbek a standard mosogatótálcáknál, a beszerelésükhöz ugyanakkor a standard változatokéval megegyező szélességű lyukat kell kivágni a munkalapból, azaz 48 cm-t.

 

S.I.R. (Scarico ad Ingombro Ridotto) – Kis helyigényű lefolyó- és szifonrendszer SIREX gránit mosogatóinkhoz is

SIR helytakarékos lefolyó és szifon rendszerA S.I.R. egy innovatív, szabadalmazott lefolyórendszer, ami lehetővé teszi a mosogató alatti szekrény belső terének optimális kihasználását, hála a mindössze 5 cm-es (!) helyigényének.
Jobban kihasználható a medence belső tere is, hiszen a szokásos középen elhelyezkedő lefolyó-dugó helyett egy oldalt elhelyezkedő rács biztosítja a víz elvezetését.


Nagyobb lefolyó-kapacitás: 60 l/perc.


Nincs szükség túlfolyóra: magasabb esztétikai élmény, biztonságos és tökéletes működés.
A SIREX mosogatótálcák már beszerelt S.I.R.-rel érkeznek. Bekötésük és karbantartásuk egyszerű, mert kevés alkatrészből állnak.

ELEKTROMOS VAGY MECHANIKUS MŰKÖDTETÉS

Kézi vagy elektromos működtetésű lefolyó rendszerElektronikus: a lefolyó nyitása és zárása a kezelőpanelen található gombokkal történik. Egy hosszú élettartamú, lítium alapú akkumulátorral is fel van szerelve az egység, hogy áramkimaradás esetén is biztosítva legyen a zavartalan működés.
Mechanikus: apró gombok felemelésével illetve lenyomásával lehet a lefolyót működtetni, ami sokkal hatékonyabb, praktikusabb és hosszabbéletű megoldás, mint a forgató mozgás.


EGYSZERŰ ÉS GYORS BESZERELÉS
A SIREX mosogatók előre felszerelt szifonrendszerrel (S.I.R.) és rögzítő bilincsekkel kerülnek kiszállításra, tehát jelentős idő- és munkamegtakarítást eredményeznek a szerelőnek.

 

 

2. HŐÁLLÓ BETÉT a MOSOGATÓBAN: egy újabb ELLECI SZABADALOM

Hőálló betét sirex gránit mosogatóinkhoz a forró edény aláEddig a kompozit anyagú mosogatótálcák egyetlen hátránya az volt, hogy nem álltak ellen a magas hőmérsékleteknek. A hőmérséklettűrés küszöbértéke maximum 250ºC körül van.
Ez az érték óvatosságra inti a háziasszonyt a konyhában, hiszen a főzőlapról levett edények, kávéfőző, teáskanna stb. hőmérséklete jócskán meghaladja ezt a hőmérsékletet.
Erre a problémára kínál most az ELLECI hatékony megoldást.

A HŐÁLLÓ BETÉT egy, a mosogatótálca csepegtető részének közepén elhelyezett, 5 mm vastag rozsdamentes acél (AISI 316) lap.
Az acélbetétet négy, a tálcába beépített lábacska emeli el a mosogató felületétől, biztosítva, hogy az esetlegesen forró felülettel érintkező acéllap ne vezethesse tovább a hőt a kompozit anyagú tálcához. Így az acélbetét által összegyűjtött hőt közvetlenül a levegő vonja el anélkül, hogy a mosogatótálca anyaga túlmelegedne és ezáltal károsodna.


A mosogató tisztításakor a betét rendkívül egyszerűen eltávolítható.
Ennek az újszerű megoldásnak köszönhetően kiküszöböltük a kompozit mosogatók utolsó gyenge pontját is.
A mosogató megjelenése pedig sokkal esztétikusabb a két különböző anyag kombinációjának köszönhetően.


Megújult a mosogatók vitrotek anyaga : VITROTEK 3G MICROSPHERIC

Harmadik generációs Vitrotek gránit mosogató anyag

 

Az új mosogatócsalád, a SIREX rendelhető az újgenerációs Vitrotek 3G anyagból is, amely 3. generációját éli.

 


A VITROEK 3G jellemző tulajdonságai:
Kemény: a különösen tömör felületnek köszönhetően az anyag eredeti tulajdonságai az idő előrehaladtával sem változnak
Tömör: az anyag mikroszkopikus méretű üveggyöngyökből áll, ezek biztosítják az optimális anyagsűrűséget a mosogató felületén is
Antibakteriális: a mosogatótálca felülete különösen sima, nem porózus, víz- és zsírtaszító, nem tapadnak meg rajta a baktériumok.
Könnyen tisztítható: A folyadékok kétszer olyan gyorsan futnak a felületén, mint a hagyományos kompozit anyagok esetében.

 

Elleci SIREX gránit mosogatócsalád elemei >

Legfrissebb cikkeink

Legnépszerűbb termékeink