Mosogató webáruház


 

Elleci De Luxe mosogatók

A hagyományos mosogatók elektronikával és új funkciókkal való kiegészítésének köszönhetően egy egészen új kategória született: az ELEKTRO-MOSOGATÓK.

kattintson a képekre

Washer 120 Elleci De luxe elektro mosogatók
Max project - Max 100 elektro mosogató
Dogma elektro mosogató - Elleci De Luxe

 

Gránit mosogató és konyhai csaptelep színválaszték

Vitrotek gránit mosogató színek jellemzői
A Vitrotek anyag nem porózus ezért a mosogató teljesen higienikus, az egységes felület kimagasló esztétikai élményt nyújt.
A tökéletes higiéniát biztosító alapanyag nem porózus, tiszta gömb formájú üvegrészecskékből és akril gyantából áll, ennek köszönhetően nem tudnak megtelepedni a mikrobaktériumok. Tisztítása rendkívül egyszerű, a szennyeződések könnyen letörölhetők. A fény játéka a mosogató felületén különös fémes, áttetsző csillogást ad.

Metaltek mosogató anyag és színek tulajdonságai
Fémes hatás a magas esztétikai élményért.
Az anyagot természetes gránitörlemény és akril gyanta alkotják, amelyhez fémszemcsék vannak adagolva, a metálfénynek köszönhetően különleges esztétikai élményt nyújt a mosogató. Az új színek (króm, öntöttvas, alumínium, titánium és réz) kiemelik a fémes csillogást, tehát a mosogató nagyon jól illeszkedik a modern, rozsdamentes acél elektromos háztartási gépekhez és egyéb konyhai kiegészítőkhöz.

Vitrotek gránit mosogató színek és anyag tulajdonságai
Ez az anyag hasonló látványt nyújt, mint a természetes kő.
A GRANITEK keverékének kémiai összetétele a természetes gránit örlemény és a színtelen akril gyanta elegye. A színes gránit kiválasztása és a különböző tónusok kombinációja határozzák meg a végtermék színét. A GRANITEK mosogatók látványra és tapintásra a természetes kőre emlékeztetnek, olyan rafinált designal párosítva, amelyet természetes kőből nem lehetne elérni; ettől válik a termék különösen vonzóvá.