Mosogató webáruház

SIREX 450 gránit mosogatótálca, elektronikus működtetésű lefolyóval

SIREX 450 gránit mosogatótálca, elektronikus működtetésű lefolyóval

Ár:
191500 Ft
Szín és anyag

Mosogató mérete: 860 x 515 mm

- kivágandó méret: 840 x 480 mm

egymedencés gránit mosogató csepegtetővel, 210mm mély medencével

tartozékok: Felszerelt rögzítőbilincsek, mély mosogató medence, elektromos működtetésű lefolyóval, helytakarékos szifon és túlfolyó rendszerrel.

Sirex 450 gránit mosogató alap felszereltsége

Elleci Sirex 450 gránit mosogató méretei

 

1. S.I.R. (Scarico ad Ingombro Ridotto) – Kis helyigényű lefolyó- és szifonrendszer

SIR - helytakarékos lefolyó rendszer és szifonA S.I.R. egy innovatív, szabadalmazott lefolyórendszer, ami lehetővé teszi a mosogató alatti szekrény belső terének optimális kihasználását, hála a mindössze 5 cm-es (!) helyigényének.

Jobban kihasználható a medence belső tere is, hiszen a szokásos középen elhelyezkedő lefolyó-dugó helyett egy oldalt elhelyezkedő rács biztosítja a víz elvezetését.

Nagyobb lefolyó-kapacitás: 60 l/perc.

Nincs szükség túlfolyóra: magasabb esztétikai élmény, biztonságos és tökéletes működés.

A SIREX mosogatótálcák már beszerelt S.I.R.-rel érkeznek. Bekötésük és karbantartásuk egyszerű, mert kevés alkatrészből állnak.

 

ELEKTROMOS VAGY MECHANIKUS MŰKÖDTETÉS

Elektronikus: a lefolyó nyitása és zárása a kezelőpanelen található gombokkal történik. Egy hosszú élettartamú, lítium alapú akkumulátorral is fel van szerelve az egység, hogy áramkimaradás esetén is biztosított legyen a zavartalan működés.

Mechanikus: apró fogantyúk felemelésével illetve lenyomásával lehet a lefolyót működtetni, ami sokkal hatékonyabb, praktikusabb és hosszabbéletű megoldás, mint a forgató mozgás.

 

EGYSZERŰBB ÉS GYORSABB BESZERELÉS

A SIREX mosogatók előre felszerelt szifonrendszerrel (S.I.R.) és rögzítő bilincsekkel kerülnek kiszállításra. Tehát jelentős idő- és munkamegtakarítást eredményeznek a szerelőnek.

 

 

 


Figyelem!
A színminták színei a számítógép monitorán megjelenítve eltérhetnek a valóságostól, mivel a monitor beállításai és minősége nagyban befolyásolják a megjelenő színeket!
Színmintákat és mosogatóinkat megtekintheti üzletünkben, Budapesten.

Választható anyagok és színek színmintái:
 
40 41 43 51 52 53 54 55 57 59 61 62 68
 
70 72 73 75 77 79
 
86 90 92 94 95 96 97