Mosogató webáruház

http://www.mosogatowebaruhaz.hu/images/newton-magneses-vizlagyito.jpg

NEWTON Mágneses vízlágyító

Ár:
6900 Ft
Mágneses vízlágyító - NEWTONA NEWTON egy rendkívül hatékony és 100%-ban környezetbarát mágneses vízlágyító, melyet javasolunk minden vizet használó háztartási gép elé elszerelni (mosógép, mosogatógép, bojler, kazán stb.)

Milyen előnyöket kínál a NEWTON mágneses vízlágyító?

 • Teljesen környezetbarát:
  Nem fogyaszt elektromos áramot, működtetéséhez nincs szükség adalékokra, nem veszélyes, nem kell gyakran cserélni és eldobni, hiszen élettartama gyakorlatilag végtelen.
 • Egyszerűen beszerelhető:
  A bekötéshez nincs szükség speciális szerszámokra, vagy szakemberre, elegendő kézzel felcsavarni a háztartási gép vízbekötő csövére
 • Jelentős megtakarítást eredményez:
  hiszen a háztartási géphez nem kell többé egyéb vízkőtelenítő szereket vásárolni, használatával a gépek kevesebb áramot fogyasztanak és nem szorulnak a lerakódások miatt javításra.
 • A NEWTON garantálja a mosogatógépek, mosógépek, bojlerek, kazánok és hőcserélők védelmét:
  Kiküszöböli a korróziót, javítja a hőátadást, csökkenti az energia- és mosószerfogyasztást.
 • 2-3 hónap alatt megtérül az ára egy átlagos családban

Hogyan működik a mágneses vízlágyító?

A NEWTON porrá töri a vízkő molekuláit így biztosítja a maximális tisztaságot és akadályozza meg a vízkőképződést a mosógépekben, mosogatógépekben, bojlerekben, csövekben stb. Mindezt egyszerűen és környezetbarát módon teszi …

A NEWTON belsejében mágneses tér keletkezik, melyen áthalad a víz. Tehát a víz nem megy át semmilyen kémiai változáson, de megváltozik a benne lévő kalcit fizikai formája. A kalcit a vízkő azon alkotóeleme, ami a lerakódásokért felelős.

A NEWTON tehát meggátolja a vízkőlerakódást egyszerűen azzal, hogy átfolyatjuk rajta a vizet.

Mennyit takaríthatok meg a mosógép elé szerelt NEWTON vízlágyító használatával?

A vízkőtelenítő szerek 100 %-át
A NEWTON alkalmazásával nincs szükség rá, hogy egyéb, vegyi úton előállított vízkőtelenítő szereket adagoljon a mosógépébe. A vízkőlerakódás megakadályozásához elegendő a gép elé felszerelni a mágneses vízkőtelenítőt. A NEWTON jelentős megtakarítást eredményez kémiai adalékok nélkül.

A javítási és karbantartási költségek 80 %-át
A NEWTON alkalmazásával rengeteg olyan problémától szabadíthatja meg a háztartási gépét, mint a lerakódások kialakulása a csöveken és a belső alkatrészeken, az ellenállás meghibásodása, az oxidáció az elektromos szelepeken stb… Így jelentősen csökkennek a működési problémák és a javítási költségek.

Az öblítőszer 70 %-át
A NEWTON alkalmazásával komolyan csökkenthetjük a felhasznált öblítőszer mennyiségét is, hiszen a vízkő szerkezete molekuláris szinten változik meg, így a kemény víz nem fejtheti ki agresszív hatását a ruhadarabokon, tehát azok lágyabbak lesznek és könnyebb lesz a vasalásuk.

Az elektromos áram 40 %-át
A NEWTON alkalmazásával jelentős elektromos energia megtakarítás érhető el, mert a vízkőre kifejtett hatásának köszönhetően a háztartási gép ellenállása tökéletesen tiszta marad, nem keletkeznek rajta lerakódások, így az idő előrehaladtával javul a hőcsere az ellenállás és a víz között.

A mosószer 35 %-át
A NEWTON alkalmazásával jelentősen csökkenthető a mosáshoz használt mosószer mennyisége, hiszen hatására módosul a kalcit fizikai formája, amely a víz lerakódásokért felelős alkotóeleme, és egyben a rossz mosási eredmények legfőbb okozója is.
Eredmény:
kevesebb mosószer felhasználás, ragyogóbb színek, és hosszabb élettartamú ruhák.

A fenti pontok áttanulmányozásával kijelenthetjük, hogy a NEWTON a család igazi jóbarátja, hiszen nemcsak hogy gyorsan megtérül az ára, de teljes élettartama alatt folyamatos megtakarításokat biztosít.
Nincs szüksége semmilyen karbantartásra. Bárki fel tudja szerelni egyszerűen: kézzel felcsavarva a háztartási gép vízbekötő csöve elé. Csökkenti az energia felhasználást és a kémiai szerek használatát (por alakú vízkőoldók, mosószerek, öblítőszerek stb.) segít megőrizni egy olyan érték tisztaságát, mint a víz.
Nyugodtan mondhatjuk, hogy a NEWTON egy új kort nyit meg az otthoni kényelem és környezetbarát életmód előtt.

Technikai adatok:

A NEWTON mágneses vízlágyítón 1.100 liter víz folyhat át óránként 1 bár nyomás mellett (további adatokat lásd az alábbi táblázatban). A NEWTON átmérője 40 mm, hossza 130 mm.
Két végén ¾”-os menetek garantálják az egyszerű bekötést bármely háztartási gép elé.

Átfolyás és nyomás

Bar liter Sec liter/h
2,5 14 22,41 2248,98
2,0 14 26,68 1889,04
1,5 14 31,00 1625,8
1,0 14 44,37 1135,89